avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... NR maxim de coduri CAEN la infiintare - Inreprindere ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

NR maxim de coduri CAEN la infiintare - Inreprindere Individuala

Care este numarul maxim de coduri CAEN pe care le poate avea o intreprindere individuala? In numar de 5 ca la PFA, sau avand posibilitatea de a angaja, are voie la mai multe?

Merci!
Cel mai recent răspuns: Maria_Minulescu , utilizator 19:55, 28 Aprilie 2011
Nu este o limita de a avea un anumit numar de coduri la o intreprindere individuala.
Merci mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala-salariati,coduri caen ataela1 ataela1 Buna seara va rog sa-mi spune-ti care este numarul maxim de coduri CAEN -activitati -pe care o I.I le poate avea.Si de asemenea care este numarul maxim de ... (vezi toată discuția)
Pfa > multiple coduri caen rbh007 rbh007 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a infiinta un PFA (impozitarea in sistem real) avand ca si cod caen principal 3213 (Fabricarea imitatiilor de bijuterii si ... (vezi toată discuția)
Îi/pfa/srl? sveta izbash sveta izbash Buna ziua. Vreau sa îmi deschid o firma de decorațiuni handmade. Am vorbit cu un jurist și el mi-a recomandat sa îmi fac întreprindere individuală. Am ... (vezi toată discuția)