avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA refacturare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

refacturare TVA

Buna ziua !

In urma unui control de la DGFP s-a constatat ca am depasit cifra de afaceri acum cateva luni si am devenit platitor de TVA. Astfel am fost nevoit sa platesc TVA-ul aferent facturilor emise anterior. Pot refactura acum doar partea de TVA care mi s-a calculat, societatilor la care am emis facturile ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 17:55, 27 Iunie 2008
Este o suma suplimentara, stabilita de organele de control si nu aveti voie sa-l refacturati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatitor tva emite facturi cu tva. DinuCristina DinuCristina Buna ziua Va rog respectuos sa ma ajutati in urmatoarea problema extrem de complicata . Ce trebuie facut pentru a indrepta greselile facute la o ... (vezi toată discuția)
Intarziere declarare pfa platitor de tva jovii jovii Sunt PFA neplatitor de TVA (diriginte de santier) .In mai 2012 mi-am depus declaratia 200 cu veniturile realizate si am stat linistit ca nu depasesc pragul de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie anaf StilmarConfectii StilmarConfectii Intreprind.familiala, atinge pragul de 220000 lei in anul 2012,ptr a deveni platitor de tva.Nu stie, nu se inregistreaza si nici nu primeste notificare ptr ... (vezi toată discuția)