avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NEPLATA CAS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NEPLATA CAS

BUNA ZIUA
VA ROG FRUMOS AJUTATI-MA CU UN RASPUNS
DESCOPERI DUPA UN DE LA INCETAREA RAPORTURILOR DE MUNCA CU ULTIMUL ANGAJATOR CU OCAZIA DEPUNERII ACTELOR DE PENSIONARE CA AI FOST TRECUT IN ACTELE CONTABILE DE CATRE PATRON IN C.F.P. FARA A FACE SI SEMNA O CERERE IN ACEST SENS ,MOTIV PENTRU CARE NU-TI SUNT PLATITE CONTRIBUTIILE CATRE BUGETELE DE STAT, IN ACELASI TIMP FIIND LA SERVICI, ACTIV, PRIMESTI SALARIUL INTREG PENTRU PERIOADA TRECUT IN CFP ,FLUTURAS NU SE INMINEAZA, STAT DE PLATA NU SE SEMNEAZA, SAU DESCOPERI CA IN ACTELE CONTABILE AI SALARIUL INJUMATATIT FATA CE CEL TRECUT IN CONTRACT, PENTRU A SE DIMINUA COTELE CATRE BUGETELE DE STAT, DAR SALARIUL IL PRIMESTI INTREG CA SI CIND TOTUL ESTE IN REGULA SI TOATE ACESTEA SE REPETA PE PARCURSUL A TREI ANI CONSECUTIVI IN LUNI DIFERITE DE OPT ORI
SE POATE NUMII EVAZIUNE ?
FAPTA PATRONULUI ESTE PENALA ?
CUM SE POATE REZOLVA ?
MULTUMESC !

Alte discuții în legătură

Fluturas de salariu alanda alanda Sunt invatatoare in mediul rural.Salariul meu intra pe card.Cum pot sti ce salariu si ce sporuri am daca nu mi se elibereaza un fluturas ? Exista o lege ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde penal de evaziune tva la firma, administratorul sau contabilul ... bulzanv bulzanv cine raspunde de tva la firma administratorul sau contabilul care a fost obligat sa inreg facturi nereale (vezi toată discuția)
Probleme la plata salariului negociat din cim. Bogde1 Bogde1 Buna ziua, O firma care declara in actele oficiale ca a platit salariile integrale (flutirasi de salarii, adeverinte emise si stampilate) dar in realitate ... (vezi toată discuția)