avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot recupera un lucru imprumutat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot recupera un lucru imprumutat

Salut all.Am o nelamurire,si aceea de a gasi o metoda sa recuperez un lucru imprumutat.
Am ajutat un prieten ..imprumutandu-i un telefon..acesta s-a mutat si nu mi-a dat telefonul.si pe ymsgr nu pot da de el,totusi un prieten comun de-al nostru tine legatura cu el.Eu as vrea sa-mi recuperez telefonul...dar nu vreau sa recurg la metode rele.Daca stiti vreo metoda si doriti sa ma ajutati ,ar fi minunat.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gu44779 , utilizator 21:26, 28 Aprilie 2011
Rugati prietenul comun sa va ajute. Este o metoda "buna" (cand tine).
Rugati prietenul comun sa ii comunice celui care detine telefonul dvs ca este timpul sa il inapoieze
Pe principiul "nu poti manca omleta fara sa spargi oualele",in situatia cand intampinati dezinteres sau refuz daca staruiti in dorinta de recuperare bun,trebuie sa va asumati responsabilitatea sa formulati plangere la politie,cu repercursiunile de rigoare
am discutat cu prietenul comun,despre problema,dar cand acesta aduce vorba despre telefon,cel "acuzat" ingheata subiectul
daca aveti dovada ca telefonul e al dvs (o factura, un bon de reparatie, orice), ii faceti plangere la politie pt abuz de incredere
am cutia telefonului,care are pe ea seria/imei/etc coduri care corespund cu cele ale telefonului.deci ma pot duce la politie

Alte discuții în legătură

Mi s-a furat telefonul !! LudAndrei LudAndrei Buna ziua , mi sa furat din tranvai telefonul mobil (s4) desi am fost la politie, nu sa putut face nimic. nu mi sa luat declaratie , si mi sa spus ca nu au ce ... (vezi toată discuția)
Furt telefon din camera stefaniamihaela stefaniamihaela Buna ziua, In weekend mi-a fost furat telefonul mobil mie si unei prietene, in timp ce noi ne aflam in camera si dormeam. Hotii au deschis usa, au intrat si ... (vezi toată discuția)
Ce să fac? mi s-a furat telefonul din mână, cunosc făptașul, am făcut plângere la poliție dar nu s-a întâmplat nimic Nobady Nobady Mi s-au furat telefonul exact din mana. Eram atenta in telefon , persoana care mi-a furat telefonul e prieten cu un amic de-al meu , era în fața mea , fiind ... (vezi toată discuția)