avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce să fac? Mi s-a furat telefonul din mână, cunosc ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce să fac? Mi s-a furat telefonul din mână, cunosc făptașul, am făcut plângere la poliție dar nu s-a întâmplat nimic

Mi s-au furat telefonul exact din mana. Eram atenta in telefon , persoana care mi-a furat telefonul e prieten cu un amic de-al meu , era în fața mea , fiind concentrata în telefon , m-a împins , mi l-ai tras din mana și dus a fost. Am fost la politie , am făcut plângere , știu numele persoanei , am martor , cunosc persoane cărora le-a furat telefonul , tipul sparge mașini în cartier , știu și unde locuiește...iar poliția nu a făcut ASOLUT NIMIC sa îmi recuperez telefonul care era un telefon destul de scump. Ce ar trebui eu sa fac? Sa stau cu mâinile în sân ? Să mă duc să-i rup niste oase? Poliția oricum nu face nimic.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 08:20, 30 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Insistat ca politia sa isi faca treaba.
Dacă îi ruperti oasele ajungeți la închisoare...
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Staruiti la politia teritoriala
Concomitent sesizati oficial si IJP sau IGP
Succes !
Ca femeie, pentru a rupe oasele unui barbat cat de cat puternic trebuie sa fiti campioana la box sau arte martiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biserica sonorizarea prea puternica manea1984 manea1984 Buna ziua, Am o mare problema cu sonorizarea prea puternica a bisericii vecina cu mine; in plus de asta ei au montat clopotul bisericii exact langa gardul ... (vezi toată discuția)
Legea linistii publice VieChaya VieChaya Eu sunt studenta la Conservator, la vioara. Precum va puteti imagina, trebuie sa studiez si la facultate nu sunt suficiente sali. In consecinta, conjunctura ma ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! vreau sa imi recuperez banii andrei272727 andrei272727 buna ziua. ma numesc andrei si sunt din brasov. anul trecut mai 2013 am facut un imprumut la o banca de 6600ron. scadem 300 taxa dosar, 200 prima rata banca, ... (vezi toată discuția)