avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... radiere societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

radiere societate

Cine ma ajuta, cu urmatoarea problema:
1. Asociat unic, decedat, a avut o societate ce era suspendata si nu are datorii la buget. Se poate radia aceasta societate din oficiu?
2. Ce se intampla cu patrimoniul societatii in cazul in care mostenitorii renunta la continuitatea societatii? Dar daca se radiaza din oficiu?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 09:21, 2 Mai 2011
1. Asociat unic, decedat, a avut o societate ce era suspendata si nu are datorii la buget. Se poate radia aceasta societate din oficiu?

in principiu da, practic dupa 2-3 ani
2. Ce se intampla cu patrimoniul societatii in cazul in care mostenitorii renunta la continuitatea societatii?

activele revin mostenitorilor
Dar daca se radiaza din oficiu?

activele revin asociatului unic decedat
daca dupa 2 3 ani cine semneaza bilantul? Imi puteti da un cadru legislativ? Nu stiu ce sa fac, costa foaret mult radierea.
Unul dintre motivele pentru care ORC poate sa ceara dizolvarea soc este nedepunerea bilantului- art 237 lege 31/1990
Pentru nedepunerea bilantului la ANAF va poate sanctiona cu amenda in conformitate cu prevederile legii contabilitatii nr 82
Dvs decideti !!
cititi ce prevede actul constitrutional
carmenmur a scris:

cititi ce prevede actul constitrutional

Nu vreau sa fiu nepoliticos dar ....
Nu mai postati in calitate de avocat caci faceti breasla de rusine !!
In primul rand invatati sa scrieti corect !
Ce reprezinta actul la care faceti referire "constitrutional"??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc dat in judecata de orc Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Buna ziua, dragi forumisti, un prieten are o societate comerciala, fara activitate, depune la timp toate documentele necesare ( bilanturi, declaratii ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant stegeran_b stegeran_b Am o firma suspendata din februarie 2010 pe care nu vreau sa o mai activez. daca nu depun bilanturile de acum inainte ce se intampla? o radiaza din oficiu daca ... (vezi toată discuția)
Radiere firma help! bialuca1978 bialuca1978 Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta Problema mea este in felul urmator: am o firma a carei activitate este suspendata incepand cu ianuarie 2008. Am depus ... (vezi toată discuția)