avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Obligatii fiscale - tranzactionare actiuni
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Obligatii fiscale - tranzactionare actiuni

Buna seara,

Am un cont la firma [EDITAT] cu care pana acum 1 an am tranzactionat actiuni, achitandu-ma la acele momente de obligatiile mele fiscale.

De 1 an nu am mai tranzactionat nimic, in contul meu, in dreptul obligatiilor fiscale fiind trecuta suma de 0 RON. Intrebarea mea este:

Mai este nevoie sa depun declaratiile periodice (200 si 225 daca nu ma insel) in conditiile in care nu am facut tranzactii, deci obligatiile mele banesti sunt nule?

Multumesc!

Alexandru
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 20:14, 3 Mai 2011
Daca in anul 2010 nu ati realizat castig net anual sau nu ati realizat pierdere neta, nu sunteti obligat sa depuneti declaratia 200 si 225.
A nu se confunda castigul net anual cu castigul net anual impozabil.
Atentie si la pierderile reportate din anii precedenti (daca este cazul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, o intreprindere individuala ia in calcul la stabilirea impozitului pe profit anual si pierderea din anul precedent? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Pierdere tranzactii bursiere pedrolino pedrolino pierderile din tranzactii bursiere inregistrate de o persoana fizica la sfarsitul anului 2014 se pot deduce din veniturile cumulate in anul 2014 ? (vezi toată discuția)
Impozit castig din vanzare actiuni teodor11 teodor11 Buna ziua, Daca in anul 2011 am avut pierderi de 10000ron din vanzare actiuni si in anul 2017 am avut venit de 10000ron mai trebuie sa platesc impozit? ... (vezi toată discuția)