avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mi-a fost ridicata masina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mi-a fost ridicata masina

buna dimineata,
vin si eu cu o nelamurire,ieri mi-a fost ridicata masina din sectorul 1 si as vrea sa depun o contestatie impotriva P.V-ului intocmit(chiar dak am reusit sa primesc doar advertisment),pentru recuperarea taxelor de transport si ridicat ale masinii.
recunosc ca masina nu era parcata chiar regulamentar pe carosabil,ea fiind urcata pe trotuar si fara a respecta distanta libera de 1m pt.pietoni;ceia ce vreau sa contest este ca in P.V a fost trecut faptul ca masina a fost depistata spationand pe "spatiul verde",si drept urmare a fost ridicata.
din ceia ce cunosc neincadrarea corespunzatoare a unei fapte in P.V atrage nulitatea de drept,este corect?
iar cele 15 zile in care se poate depune contestatia sunt considerate lucratoare sau calendaristice?
crede-ti ca as avea vro sansa de castig,iar contestatia se pate depune doar personal la judecatoria sectorului 1,sau se poate si prin posta?
multumesc,
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 09:32, 29 Aprilie 2011
In termen de 15 zile de la comunicare puteti formula plangere contraventionala impotriva PV pe care o adresati judecatoriei responsabile locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Plangerea se poate adresa si prin corespondenta
Pentru siguranta expediati cu mandat de confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare ridicare auto FeelLikeANut FeelLikeANut In data de 4 mi-a fost ridicata masina aflata la 1m distanta de un indicator de parcare (1m dupa indicator, asadar regulamentar) motivul ridicarii pe care-l ... (vezi toată discuția)
Autoturism parcat regulamentar ridicat de politie;instanta respinge contestatia sorin6000 sorin6000 Buna ziua! Autoturismul sotiei mele, parcat regulamentar pe trotuar, pastrand distanta de 1 metru pt circulatia pietonilor, in dreptul indicatorului ... (vezi toată discuția)
Clasare cauza dosar penal elenaangel elenaangel Am avut un accident in data de 22.06.2015 din cauza unei masini parcate ilegal pe trotuar . De ce ? Deoarece a obligat un pieton sa paraseasca trotuarul ... (vezi toată discuția)