buna dimineata,
vin si eu cu o nelamurire,ieri mi-a fost ridicata masina din sectorul 1 si as vrea sa depun o contestatie impotriva P.V-ului intocmit(chiar dak am reusit sa primesc doar advertisment),pentru recuperarea taxelor de transport si ridicat ale masinii.
recunosc ca masina nu era parcata chiar regulamentar pe carosabil,ea fiind urcata pe trotuar si fara a respecta distanta libera de 1m pt.pietoni;ceia ce vreau sa contest este ca in P.V a fost trecut faptul ca masina a fost depistata spationand pe "spatiul verde",si drept urmare a fost ridicata.
din ceia ce cunosc neincadrarea corespunzatoare a unei fapte in P.V atrage nulitatea de drept,este corect?
iar cele 15 zile in care se poate depune contestatia sunt considerate lucratoare sau calendaristice?
crede-ti ca as avea vro sansa de castig,iar contestatia se pate depune doar personal la judecatoria sectorului 1,sau se poate si prin posta?
multumesc,
In termen de 15 zile de la comunicare puteti formula plangere contraventionala impotriva PV pe care o adresati judecatoriei responsabile locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Plangerea se poate adresa si prin corespondenta
Pentru siguranta expediati cu mandat de confirmare