avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi furnizori mai mari de 5.000 lei si plata lor.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi furnizori mai mari de 5.000 lei si plata lor.

Am o factura de la un furnizor mai mare de 5.000 lei pe care o platesc direct la banca prin depunere cash în contul lui, fara ordin de plata ci prin foaie de varsamânt. Este considerata incasare cash prin chitanta?...si ,asa stiu, ca nu am voie?....
Cel mai recent răspuns: simonaursu , utilizator 14:41, 5 Mai 2011
Nu inteleg cum a putut hotara doamna de la ghiseu pe banii dvs.Astfel de operatiuni se folosesc frecvent.Este foarte adevarat se specifica numele persoanei fizice care face operatiunea dar in acelasi timp si firma care face plata.
asa am eu pe chitanta de la banca, numele persoanei fizice care face depunerea dar în numele persoanei juridice, în extral la furnizorul meu va apare încasare de la persoana juridica nu de la persoana fizica depunatoare de bani la banca.
Va multumesc mult de tot.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila iclaudia19 iclaudia19 Buna sera, cum inregistrez o depunere cash(plata unei facturi) in contul(in banca) unui furnizor? (vezi toată discuția)
Registru casa- plati mai mari de 5000ron ioana_22 ioana_22 Buna ziua. Am si eu o problema, nu stiu cum se inregistreaza in registrul de casa platile mai mari de 5000 Ron. Chitanta reprezinta o depunere la banca. ... (vezi toată discuția)