avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Facilitati fiscale pentru persoane cu handicap
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Facilitati fiscale pentru persoane cu handicap

Buna. Sunt PFA, am 40 de ani si sunt bolnava de diabet tip 1 (de 10 ani), tiroidita Hashimoto (de 8 ani) si boala Crohn (de 5 ani). Pot obtine un certificat de handicap pe baza acestor boli? As putea obtine facilitati fiscale (impozit, CAS, CASS) ca PFA sau daca m-as angaja cu contract de munca? Se poate obtine pensie anticipata pe baza acestor boli? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 11:37, 29 Aprilie 2011
In baza documentelor medicale,contactati serviciul specializat din cadrul primariei,
sau direct comisia de expertiza medicala persoane cu handicap
In raport de concluziile comisiei de expertiza medicala,daca se dispune emitere decizie de incadrare in grad de handicap,conform art 26 din L nr 448/2006,puteti beneficia de facilitati fiscale
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
goe_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce facilitati pot sa am daca sufar de scleroza multipla? Flaviu81 Flaviu81 Buna ziua! Numele meu este Flaviu, am 29 de ani. In acest an am fost diagnosticat cu scleroza multipla, forma recurent remisiva. Am si miopie forte la ochiul ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mirey32 mirey32 Buna ziua, Am 31 de ani si 1,34cm. Am fost diagnosticata cu nanism hipofizar la varsta de 3 ani! Din pacate, pana acum nu mi-am depus dosarul pentru handicap ... (vezi toată discuția)
Pensia de handicap george999 george999 Buna ziua, sufar de o boala cronica si nume diabet de tip 1 cu insulina. Aceasta boala mi-a aparut la varsta de 22 de ani, nesimtindu-ma bine am ... (vezi toată discuția)