avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer salariati

Buna ziua,

firma la care lucrez este in procedura de divizare si toti salariatii sunt angajati pe firma nou constituita.
Un salariat era in concediu medical la data acestei schimbari. In acest caz, acest salariat se poate transfera de la o societate la alta? din cate am inteles in noul cod al muncii nu mai este prevazut transferul, dar nici in cel vechi nu gasesc un articol care sa imi permita acest lucru.
Cum procedez cu acest salariat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 29 Aprilie 2011
Vedeti art.169 C.mun. si Legea nr.67/2006 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la o firma la alta mioara danaila mioara danaila Buna ziua , va rog sa-mi spuneti daca mai exista posibilitatea de a te muta de la o firma la alta prin transfer. Compania la care lucrez infiinteaza o noua ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa reintegrare ileanasimona ileanasimona Buna ziua., rog ajutor pentru urmatoarea situatie In urma unei contestatii a salariatului, Tribunalul a dispus reintegrarea acestuia pe postul detinut ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca si demisia aryadna aryadna In urma cu doua luni am lucrat ca angajata a firmei X care isi are sediul in Bucuresti ,dar are in acelasi timp cateva sectii raspandite in provincie .In ... (vezi toată discuția)