avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensator

Buna ziua,
In cazul concret: inginer constructor, concediat cu preaviz din data de 27.04.2011 de 20 zile lucratoare conform art. 73 si art. 65.
Se poate cere un salariu compensator?
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
ionut_xlr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 29 Aprilie 2011
Numai daca va raportati la ccm la nivel de ramura de activitate ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala cu art.65 alin (1) coroborat cu art.73 din codul muncii antoheionel antoheionel Sunt inginer de industria lemnului din anul 2004. Ieri am primit o notificare din partea conducerii firmei ca sunt concediat cu art. 65 alin (1) coroborat cu ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca din motive ce nu tin de angajat - ccm ramura geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Din motive (pretexte) financiare mi s-a adus la cunostinta verbal ca urmeaza sa mi se incheie contractul de munca in curand. In cazul ... (vezi toată discuția)
Salariu compensator la concediere art.65 codul muncii ancavasilache ancavasilache Buna ziua, As dori sa stiu daca conform noilor legi mai exista obligativitatea acordarii de salariu compensator in cazul concedierii cu art.65 codul muncii. ... (vezi toată discuția)