avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare in grad de handicap (psoriazis vulgar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare in grad de handicap (psoriazis vulgar generalizat)

Am 49 de ani si de 5 ani sunt diagnosticat cu aceasta boala,intrebarea este,daca pot completa dosar de handicap si la ce grupa de handicap ma incadrez conform cu HG nr.430/2008.
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 13:16, 2 Mai 2011
Numai Comisia de expertiza a persoanelor cu handicap poate stabili gradul de handicap in care va incadrati. Mergeti atat la medicul dermatolog, cat si la medicul de familie si stati de vorba cu ei, daca ei considera ca puteti fi incadrat intr-un grad de handicap atunci ei va vor indruma.ei stiu cel mai bine daca aceasta afectiune se poate trata sau este incurabila si va provoaca afectini inestetice permanente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Va adresez o rugaminte si anume as avea nevoie de niste sfaturi. O persoana din familie in varsta de 75 de ani, pensionar C.A.P., a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare intr-un grad de handicap paulini_iolanda paulini_iolanda se poate obtine, daca nu ai asigurare de sanatate? nu am niciun venit, nici asigurare de sanate, dar sunt aproape nevazatoare. pot obtine un certificat de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate tudosevictorel tudosevictorel Buna ziua. Unchiul meu are hipoacuzie bilaterala severa dar nu este boala profesionala. As dori sa stiu daca se poate pensiona pe caz de boala .Are vechime 35 ... (vezi toată discuția)