avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordonanta presedentiala

Buna Ziua,

In legatura cu o ordonanta presedentiala de program vizita minor.
Am facut recurs pentru ca ordonanta a fost respinsa motivand recursul.Se mai poate adauga ceva la recurs pana la judecarea lui?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: suciut , utilizator 20:30, 29 Aprilie 2011
Motivele de recurs sunt doar cele depuse in termenul legal de 15 zile ,acestea se vor lua in considerare la judecarea recurtsului. Poti face doar precizari dar nu completari.
Doar un supliment de "motive". Dar consider ca nu ati ales cea mai potrivita cerere "ordonata presedintiala", prin asfel de cereri se presupune urgenta si executia vremelnica a hotararii. Cererea trebuia sa aiba cauza dreptului comun. Presupun ca de aceea instanta de fond va respins cererea..:((
NU AVETI DREPTATE D-NULE MANOLE
Si rog pe cei care nu au habar deloc sa nu mai scrie pe site.( gen alte profesii)
Programul de vizita prin ordonanta presedintiala nu are nimic a face cu dreptul comun.Acolo sentintele devin definitive si irevocabile
DOAMNE NU MAI GASESC UN AVOCAT CA LUMEA ?
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
suciut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala geanina21 geanina21 am un copil de4 ani si 9 luni cu grave probleme de sanatate( o operatie pe cord deschis, autism atipic cu retardare mentala severa). am introdus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)
Recurs sau apel Consulting Safety Expert Consulting Safety Expert Buna ziua, problema mea sau mai bine zis a noastra ( a mea si a sotului meu) este sa intelegem diferenta intre recurs si apel. Si am sa va spun si de ... (vezi toată discuția)