avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... extindere 2 camere din lemn
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

extindere 2 camere din lemn

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate.Am o casa si as vrea sa extind o parte cu un hol si cu o bucatarie facute din lemn si as vrea sa stiu daca la acest tip de constructie trebuie autorizatie.
Cel mai recent răspuns: lewwis , utilizator 14:02, 22 August 2008
trebuie. Incepeti cu obtinerea certificatului de urbanism si veti primi informatiile necesare de la primarie vedeti si L.50/1991.
botosanu a scris:

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate.Am o casa si as vrea sa extind o parte cu un hol si cu o bucatarie facute din lemn si as vrea sa stiu daca la acest tip de constructie trebuie autorizatie.

Mai intai trebuie sa obtineti certificatul de urbanism si apoi autorizatia de constructie. Acestea se obtine de la Serviciului Urbanism si Amenajare Teritoriala din cadrul Primariei de care apartineti.
Actele necesare pentru obţinerea certificatului de urbanism de construire le gasiti aici :
www.avocatnet.ro/content/art...

Actele necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire le puteti gasi aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
DA, conform Legii nr. 50/1991, modificata si actualizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, ... Teodor240723 Teodor240723 Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, demontabila fara fundatie pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire? alexa8888 alexa8888 Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, conform noii legislatii, daca vreau sa extind o casa in latime (are o forma mai ciudata si as vrea sa o fac pe toata ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatie de constructie pentru modificarile deja facute unei case? georgemarcu69 georgemarcu69 Istoric: In 2007 am cumparat casa in care locuiesc. In titlul de proprietate si cadastru figura cu o camera si bucatarie, dar ea avea trei camere, hol, ... (vezi toată discuția)