avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martori

cu martori se poat dovedi investitiile facute? pana la ce valoare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 29 Aprilie 2011
Conf. cu disp. art.1169 -1170 Cod civil ,puteti cu orice proba.. "cel ce face o propunere in fata instantei trebuie sa o si probeze', prin marturisire, acte martori etc..;)
Imbunatatirile se probeaza cu interogatoriu, acte, martori si expertiza de identificare a lor , indiferent de valoare.
Potrivit art.1191 C.civ. este inadmisibilă proba cu martori, pentru dovedirea actelor juridice al căror obiect are o valoare mai mare de 250 lei, în afara excepţiilor prevăzute de lege (art.1191 alin.3 C.civ.): dacă nu există un început de dovadă scrisă, dacă nu există imposibilitatea preconstituirii unui înscris sau imposibilitatea conservării unui înscris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut Fedora Fedora Sunt la primul mesaj. Daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze. In august 2008 dupa ce m-am despartit de sotul meu, inaintand si o cerere de divort, ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de un eventual proces ietam ietam Spuneti-mi , va rog , daca pot chema pe cineva in instanta ptr. ca nu recunoaste ca i-am inapoiat 500$ , pe care trebuie sa-i scada din suma pretinsa de 2300 $ ... (vezi toată discuția)
Cum se pot recupera niste bani imprumutati? cri_secret_ina cri_secret_ina Buna ziua! As dori sa stiu cum se pot recupera niste bani imprumutati,daca imprumutatul nu mai doreste returnarea acestora. Precizez ca ... (vezi toată discuția)