avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pentru ONG
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pentru ONG

un ong poate angaja persoane in baza unui cim? la lit, G al CIM - conditii de munca, scrie la al.1: activitatea se desfasoara conf. prevederilor legii 31/1991.
Cel mai recent răspuns: ContSters113415 , utilizator 13:11, 30 Aprilie 2011
Da. Asociatiile si fundatiile pot angaja persoane cu contract de munca pe perioada nedeterminata sau pe perioada determinata(de exemplu in situatia in care are in derulare un proiect finantat din surse externe pentru care se deconteaza cheltuielile cu salariile). Daca doriti si alte detalii reveniti.
zaharia nicoleta a scris:

un ong poate angaja persoane in baza unui cim? la lit, G al CIM - conditii de munca, scrie la al.1: activitatea se desfasoara conf. prevederilor legii 31/1991.

Acela este un model-cadru al c.i.m. .. litera G se refera la conditiile de munca unde se va desfasura activitatea salariatului , in loc de legea nr.31/1990 puteti trece doar prevederile legale
va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca raluca peia raluca peia AM CITIT CA DACA NU AM FACUTA VIZITA MEDICALA DE CATRE MEDICUL DE LA MEDICINA MUNCII,CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA POATE FI DECLARAT NUL.EU NU AM FACUT ACEA ... (vezi toată discuția)
Contract de munca temporara cantorcorina cantorcorina daca un angajat se afla in relatii de munca cu un angajator(cim),poate incheia in acelasi timp si un contract de munca temporara cu acelasi angajator,care ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie salariu noua lege a pensiilor Alina_Ion Alina_Ion Buna ziua! Angajat care indeplineste conditiile de pensionare la limita de varsta in Mai 2024, incetat cim la data indeplinirii varstei, revine in August cu ... (vezi toată discuția)