avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inregistrare masina import
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inregistrare masina import

buna ziua,tuturor. as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inscrierea unei masini,in tara,aceasta aflandu-se inregistrata momentan pe numele meu,in italia,si avand credit pe ea. trebuie intai achitata si apoi adusa,nu???:) multumesc,o zi buna

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Inscriere masinii in romania etudor etudor sunt romanca,casatorita in romania,am 2 copii in tara:unul student,alta,eleva in clasa a x-a. am masina mea cumparata in italia de acum 3 ani ,pe numele ... (vezi toată discuția)
Atestat fiscal Yonut19 Yonut19 Buna seara As dori sa stiu ,legat de achizitionarea unei masini SH provenita din Italia daca necesita si atestat fiscal de la vanzatorul de la care sa ... (vezi toată discuția)