avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apostila pe diploma de bac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apostila pe diploma de bac

Sunt casatorita si am apostilat diploma de bac.Dupa casatorie mi-am schimbat numele.APOSTILA este pe numele vechi,de pe diploma.
Este recunoscuta diploma apostilata in strainatate daca acum am alta identitate?
Multumesc anticipat!

Desigur , diploma nu se va schimba niciodata indiferent cum iti vei schimba numele in viitor. Ai schimbat numele in urma unui act (casatorie sau divort ) trebuie sa legalizezi si sa apostilezi si actul prin care ti-ai schimbat numele pentru a face dovada ca este aceeasi persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere divort din sua valicta valicta m-am casatorit in romania si am divortat in statele unite unde locuiesc de 6 ani incoace. va rog mult sa ma ajutati sa deslusesc urmatoarele probleme: 1. cum ... (vezi toată discuția)
Act doveditor ContSters186828 ContSters186828 Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie in urma divortului marianastanciu2018 marianastanciu2018 Prin divort am revenit la numele de fata Bunaciu,dar fiind rezidenta Italia, cu pensie de invalidità civile,cu un infarct si 5 stenturi si 3 interventuri la ... (vezi toată discuția)