Buna ziua! Am devenit reseller, dar ca si persoana fizica. Am primit telefon de la o doamna care mi-a spus ca produsul livrat este "execrabil", ca nu e cel din poza etc. Cu toate ca nu sunt adevarate afirmatiile sale, am decis sa-i returnez banii.Doamna respectiva are pretentia sa trimita coletul cu ramburs, lucru care nu-l acceptam.I-am propus urmatorul lucru: il trimite , constatam daca intr-adevar exista o problema, dupa care ne face cunoscut un numar de cont bancar in care sa-i restituim banii.A inceput sa se agite amenintand cu OPC razand in hohote, chiar enervant. Produsele sunt de import, iar dumneaei a spus ca "Ce import? sunt facute in pivnita de cineva care n-are habar " . Macar de-ar stii ca produsele romanesti sunt de calitate fata de cele aduse din afara (este vorba de haine).
Este posibil sa faca ceva OPC-ul din moment ce i-am spus clar ca-i returnez banii fara nici o problema ?
Mai este cineva care spune ca produsul primit nu are caracteristicile prezentate, ceea ce este imposibil pt ca mai apoi a pus produsul respectiv la vanzare, iar eu m-am dat drept altcineva cerandu-i informatii despre produs.Mi le-a dat corecte.In plus verific produsele inainate de a le trimite.
Se poate face ceva ca oamenii sa nu mai returneze produsele fara un motiv intemeiat ?
Se aplica legile opc pt persoane fizice (adica pt mine) ?