avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cui trebuie adresata cererea de deschidere a actiunii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cui trebuie adresata cererea de deschidere a actiunii

Buna ziua!As dori sa stiu cui trebuie adresata cererea de deschidere a actiunii pentru pensie de intretinere: judecatorului de serviciu sau presedintelui judecatoriei?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:39, 29 Aprilie 2011
presedintelui.....
Cererea se adreseaza presedintelui instantei si se depune fie la registratura instantei , la judecatorul de serviciu , fie prin posta , recomandat , cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere pe card Oana2211 Oana2211 Buna ziua! Primesc pensie de intretinere prin Posta si doresc sa o primesc pe card de acum inainte. Cum si cui trebuie sa ma adresez? Nu raspunde nimeni la ... (vezi toată discuția)
Cum pot instiinta instanta... ? Cezar66 Cezar66 Buna seara ! Cum trebuie sa procedez in situatia in care mi-am schimbat domiciliul,si vreau sa primesc citatiile la noul domiciliu ? Este suficient sa fac o ... (vezi toată discuția)
Intrebare tibi2008 tibi2008 Adeverinta care dovedeste venitul e ultimele 6 luni, necesara pentru calcularea pensiei alimentare, cum se depunde la dosar? pot s-o trimit prin posta prin ... (vezi toată discuția)