avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de intretinere pe card
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de intretinere pe card

Buna ziua!
Primesc pensie de intretinere prin Posta si doresc sa o primesc pe card de acum inainte. Cum si cui trebuie sa ma adresez? Nu raspunde nimeni la Casa Judeteana de Pensii pentru a cere detalii si pe internet este totul foarte ambiguu.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
Oana2211, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 11:19, 31 Mai 2022
În vederea încasării pensiilor prin cont curent personal, persoanele vizate se adresează direct instituțiilor financiar-bancare, solicitând deschiderea contului. Contul se deschide pe numele clientului beneficiar de drepturi bănesti sau a reprezentantului său legal, la solicitarea acestuia sau, după caz, la cererea mandatarului desemnat de acesta prin procură specială, emisă conform legii. Dupa deschiderea contului, persoana interesată trebuie să se adreseze casei teritoriale de pensii de care aparține, cu o cerere insoțită de o copie a extrasului de cont. Aceste acte pot fi transmise, prin poștă, în original, în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Pentru mai multe informații cu privire la acest aspect, accesați linkul următor: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se va intampla daca......? Tarzan2012 Tarzan2012 Azi dimineata uitandu-ma la stiri,am vazut cum procurorii DNA doresc sa-l bage la inchisoare pe fostul premier Adrian Nastase. Nu doresc sa dezbatem aici ... (vezi toată discuția)
Suport juridic - transfer pensie de la o banca la alta ContSters407253 ContSters407253 mama are proprire pe cardul de pensie cardul este blocat in fiecare luna se face propirea ,apoi merge la banca pentru a scoate restul mama doreste sa ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie in canada dascalescue dascalescue Desi am o decizie de pensie nu pot primi banii prin transfer international in Canada din cauza faptului ca Banca mea Banca Scotia nu are IBAN. Are numai ... (vezi toată discuția)