avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mandat aducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mandat aducere

buna seara!
am si eu nevoie de cateva sfaturi dar pentru inceput o sa povestesc care este problema mea.Totul a inceput in 2008 in luna august cand lucram la un celebru fast-food si au venit doi tigani care au platit cu bancnote de 100lei false la mine si la o colega,eu nu mi-am dat seama ca aveam prea multe comenzi abia dupa ce colega mea si-a dat seama ca bancnota era mai mica am vreificat si eu si era la fel,mangerul a chemat politia si ne-au luat declaratii.Intr-un final nu a fost prins decat cel care a comandat la mine si am fost chemate sa-l recunoastem cu toate ca noi dadusem o declaratie dupa un anumit timp ca nu i-am mai recunoaste daca i-am vedea,bineinteles ca politistii ne-au amenintat ca ne amendeaza daca nu mergem la recunoastere.in fine au urmat mai multe procese la care nu m-am prezentat apoi am fost amendata cu 1000 ron pt neprezentare dar am fost scutita de amenda in urma unei probleme invocate de mine,am fost 1 singura data la proces dar nu am fost intrebata nimik deoarece el si-a mutat procesul la alba -iulia el fiind inchis la aiud.Acum eu nu vreau sa merg la alba iulia ca nu am niki bani si mi-e si frica sa merg acolo am primit un mandat de aducere la domiciliu de pe buletin dar eu nu mai stau acolo si nu am mers dar am primit in continuare citatii si acum pentru dara de 2 am un nou mandat dar nu pot mege ca sunt la un training pentru noul loc de munca care se tine in bucuresti.ce as putea pati acum cu noul mandat??/
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 22:32, 29 Aprilie 2011
sa fiti amendata si sa nu mai scapati de plata acesteia.
Veti pati acelasi lucru, veti fi din nou amendat pentru neprezentare , neavand motive justificate.
Puteti solicita instantei plata cheltuielilor de deplasare.
Sunteti obligat sa va prezentati, daca nu, va ia politia cu forta +amenda.
Se vor face verificari pana ce mandatul de aducere va fi executat. Posibil sa ajungeti in instanta cu insotitor ( jandarmi sau politie)
daca nu pot merge ca sa nu-mi pierd locul de munca nu e un motiv suficient de bun?

Alte discuții în legătură

Prezenta la proces Agentevil Agentevil Ce se poate intampla daca nu ma prezint la un proces penal in stare de apel unde sunt chemat ca martor?Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil si nu am ... (vezi toată discuția)
Martor intr-un proces ioana244 ioana244 sotul meu este martor la un proces (accident rutier)a fost chemat de mai multe ori nu sa prezentat si acum au sunat la politie,la anuntat politia a a avut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces penal si nu ... Reglementări Reglementări Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces penal si nu vreau să mă prezint. Ce se poate întampla cel mai grav? Am înteles că pot primi o amenda si ... (vezi toată discuția)