avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces penal si nu ...

Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces penal si nu vreau să mă prezint. Ce se poate întampla cel mai grav? Am înteles că pot primi o amenda si pot veni jandarmii să ma ducă la proces, dar in afara de asta pt fi acuzat de ceva? Ce se intampla daca nu ma prezint nici in ruptul capului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Preferati sa fiti adus cu mandat si sa platiti si amenda?
Daca intentionati sa nu va prezentati nici in ruptul capului,initial instanta de judecata va dispune amendarea dv dupa care va solicita politiei sa va aduca la instanta cu mandat de aducere
Da, atat pot păți?

gi-jane2 a scris:

Preferati sa fiti adus cu mandat si sa platiti si amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces Agentevil Agentevil Ce se poate intampla daca nu ma prezint la un proces penal in stare de apel unde sunt chemat ca martor?Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil si nu am ... (vezi toată discuția)
Martor intr-un proces ioana244 ioana244 sotul meu este martor la un proces (accident rutier)a fost chemat de mai multe ori nu sa prezentat si acum au sunat la politie,la anuntat politia a a avut ... (vezi toată discuția)