Am dat in arenda teren agricol la o societate ce a intrat in insolventa (lichidare judiciara) .
Am solicitat repunerea in posesie de catre societatea de lichidare judiciara si mi s-a raspuns ca ei considera de a mentine contactul de arenda .
Trebuie sa inteleg ca va fi societatea de insolventa ceea ce va administra terenul ca si arendas si va onora contractul de arenda ?
Contractul de arendare este mentinut de catre administratorul judiciar (administrator numit de instanta) dar contractul ramane valabil intre partile initiale. Adiminstratorul judiciar este cel ce va gestiona situatia iar plata arendei se va face in numele societatii cu care ati contractat.
Faptul ca sociatatea este in insolventa nu inseamna ca a ajuns la lichidare.
La lichidare se va ajunge cand reorganizarea esueaza ori, in cazul dumneavoastra, daca se doreste mentinerea contractului inseamna ca se doreste reorganizarea societatii.
Recuperare arenda
rusumaria1
buna ziua
Am dat in arenda un teren agricol in baza unui contract unei societati. Acum societatea a intrat in insolventa iar arendasul refuza sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)