avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare arenda
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare arenda

buna ziua
Am dat in arenda un teren agricol in baza unui contract unei societati. Acum societatea a intrat in insolventa iar arendasul refuza sa-mi plateasca arenda. In aceste conditii doresc sa stiu, daca se poate, cum trebuie sa procedez practic pentru recuperarea arendei. ce notificari trebuie sa fac si pe cine sa notific: arendasul sau administratorul judiciar?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: rusumaria1 , utilizator 06:51, 21 Martie 2018
Contactati administratorul judiciar dar si un executor.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arendasul nu plateste arenda gabi246 gabi246 Buna ziua, Doresc si eu, daca se poate, cateva sfaturi in urmatoarea situatie: cu trei ani in urma am arendat unei firme cateva hectare de pamant. Acest lucru ... (vezi toată discuția)
Arenda Dumies Dumies Am dat in arenda teren agricol la o societate ce a intrat in insolventa (lichidare judiciara) . Am solicitat repunerea in posesie de catre societatea de ... (vezi toată discuția)
Teren in arenda emy114 emy114 Am incheiat un contract de arendare a unui teren arabil pe termen de 10 ani, teren pe care arendasul la inregistrat ca aport la capitalul societatii. Intre ... (vezi toată discuția)