avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua

Scuzati-ma ca va deranjez,dar am o mare dilema si nu gasesc rezolvare.Avem un credit la CEC si am dori sa-l refinantam,este un credit ipotecar.Veniturile sunt mai mari dar ipoteca e aceeasi (ca valoare).Rugamintea mea este sa imi spuneti daca se poate lua ca ipoteca de gradul II o locuinta care e ipotecata de gradul I la aceeasi banca,adica tot la CEC.
Astept cu nerabdare un raspuns de la dvs.Multumesc mult

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 11:24, 30 Aprilie 2011
Teoretic, se poate. Practic, insa, institutia bancara decide acest lucru, in urma analizarii situatiei dvs. financiare si expertizei asupra imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de ipoteca danyrom danyrom Buna ziua, Am rugamintea daca se poate sa ma lamureasca cineva referitor la urmatoarea problema: Am cumparat un teren cu credit ipotecar(ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil sonia.maria sonia.maria Este posibil ca asupra unui singur imobil (apartament) sa se constituie 2 ipoteci pt a garanta 2 credite ,in situatia in care pt primul credit s-a constituit 1 ... (vezi toată discuția)