avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pisici in apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pisici in apartament

Buna ziua, problema mea este urmatoarea: intrun apartament de la parter care se afla sub apartamentul mamei mele, sunt crescute de catre o doamna farmacista in jur de 9-10 pisici, madama nu locuieste acolo, doar pisicile si vine ocazional sa le dea sa manace si sa deschida geamurile sa se aeriseasca. Aici intervine problema. Toata duhoarea aceea de la pisici o ia in sus, spre aprtamentul mamei mele care este pensionara si operata pe inima si are nevoie de liniste si aer curat. A fost anuntata asociata de locatari care se pare ca nu a facut nimic in legatura cu asta . ce ma sfatuiti sa fac, caror organe sa ma adresez si in conformitate carei legi ( daca exista vreuna ) . Ii salut pe cei care iau apararea animalelor, dar in situatia data cred ca animalele acelea sunt chinuite , fiind tinute incuiate in casa , traind intr-o mizerie de nedescris si hranindu-se cand vrea jupana. Si stati ca nu a venit vara, atunci sa te tii mirosuri pestilentiale...
Cel mai recent răspuns: Ale97 , utilizator 20:11, 30 Aprilie 2011
faceti o plangere la directia de sanatate publica.
Contactati protectia animalelor daca spuneti ca nu sunt ingrijite ci chinuite.!!Si noi iubim animalele dar ce face doamna aceea cu saracele pisici nu se numeste dragoste fata de animale...............si sigur le va lua de acolo:)
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Ale97, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o ... Yaruleto Yaruleto Buna seara! Ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o familie de destepti de la un bloc care isi fac nevoile peste tot in curtea casei mele? Am incercat ... (vezi toată discuția)
Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. e normal, nu suntem cumva pe spațiul public? Mirna Mirna Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)
Cum sa ne protejam de cei care ne pericliteaza sanatatea in mod voit? moranduzza moranduzza Buna ziua! A-si dori sa stiu cum pot rezolva in vreun fel problema noastra de familie , ce dateaza de 10 ani, dar care s-a acutizat foarte mult in ultimii 2 ... (vezi toată discuția)