Buna ziua, problema mea este urmatoarea: intrun apartament de la parter care se afla sub apartamentul mamei mele, sunt crescute de catre o doamna farmacista in jur de 9-10 pisici, madama nu locuieste acolo, doar pisicile si vine ocazional sa le dea sa manace si sa deschida geamurile sa se aeriseasca. Aici intervine problema. Toata duhoarea aceea de la pisici o ia in sus, spre aprtamentul mamei mele care este pensionara si operata pe inima si are nevoie de liniste si aer curat. A fost anuntata asociata de locatari care se pare ca nu a facut nimic in legatura cu asta . ce ma sfatuiti sa fac, caror organe sa ma adresez si in conformitate carei legi ( daca exista vreuna ) . Ii salut pe cei care iau apararea animalelor, dar in situatia data cred ca animalele acelea sunt chinuite , fiind tinute incuiate in casa , traind intr-o mizerie de nedescris si hranindu-se cand vrea jupana. Si stati ca nu a venit vara, atunci sa te tii mirosuri pestilentiale...
Contactati protectia animalelor daca spuneti ca nu sunt ingrijite ci chinuite.!!Si noi iubim animalele dar ce face doamna aceea cu saracele pisici nu se numeste dragoste fata de animale...............si sigur le va lua de acolo:)