avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor dovezi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor dovezi

buna ziua! am si eu unele nelamuriri! va rog sa imi raspunde-ti si sa ma indrumati!
reclamatile mele impotriva ex-ului meu din care rezulta ca m-a lovit , la politie. pot fi aduse si acceptate ca probe in procesul de incredintare a copilului nostru minor,ma ajuta cu ceva aceste reclamati pt a castiga incredintarea copilului sau nu??
si am mai avea o problema....tatal copilului si-a angajat doi avocati, eu am doar un avocat! faptul ca are 2 avocati si eu doar unul este in defavoarea mea? sa imi mai angajez si eu inca un avocat???????????? conteaza in fata ionstantei cati avocati te reprezinta? mentionez ca nu vreau sa risc sa imi pierd copilul ,dar nici nu ma scot banii afara din casa,dar daca este nevoie mai imi iau un avocat! va rog spuneti-mi ce sa fac, mi-e frica de faptul ca el are doi avocati!!!!!:(( va multumesc ! va rog raspundeti-mi sunt disperata!
Cel mai recent răspuns: duscaandreea , utilizator 21:40, 30 Aprilie 2011
Nu doamna easte suficient un avocat . Iar in ceea ce priveste reclamatiile la politie au valoare la proces deoarece la cerere avocatului care va reprezinta , acestea pot fi luate in calcul , in consideratie la proces .
Faptul ca dumneavoastra aveti doar un avocat,iar tatal copilului doi,nu are de ce reprezinte un dezavantaj pentru dvs. Nu trebuie sa va fie teama! :)
Nu numarul avocatilor conteaza,ci pregatirea acestora,profesionalismul,dar bineinteles si probele aduse in aparare precum si modul in care acestea sunt administrate.
Pot fi folosite ca probe inscrisuri (deci si reclamatiile de la Politie),martori,interogatoriu. In cauza,fiind vorba de un proces de incredintare,va fi efectuata si o ancheta sociala de catre autoritatea tutelara.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
luiza2008, utilizator
da ancheta sociala a fost! totul e ok la mine doar ca nu au ajuns la tribunal inca! el ,sotul a scris ca locuieste doar cu parinti ceea ce nu este adevarat, locuieste si cu 3 frati, dar nu conteaza! va multumesc pt raspunsuri! si sper sa se faca dreptate! va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As putea sa castig custodia fetitei daca el refuza sa se prezinte la proces? daniela1977 daniela1977 as vrea sa casting custodia fetitei mele,ea are 5 ani,dar tatal ei sunt sigura ca nu se va prezenta la proces.Acest lucru ar putea sa fie in defavoarea mea.:(( (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa ma adresez duscaandreea duscaandreea eu sunt parata intr-un proces de incredintare a copilului minor si as dori sa depun la dosar reclamatile facute de mine la politie din care reiese ca tatal ... (vezi toată discuția)
Contestare ancheta sociala pierrenomore pierrenomore Buna seara, numele meu este Petru, sunt casatorit si am doi copii. Am o meserie ce ma obliga sa petrec mai multe (cele mai multe) luni pe an la Paris, ... (vezi toată discuția)