avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... unde trebuie sa ma adresez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

unde trebuie sa ma adresez

eu sunt parata intr-un proces de incredintare a copilului minor si as dori sa depun la dosar reclamatile facute de mine la politie din care reiese ca tatal copilului este violent! dar problema mea este ca m-am prezentat la politie pt a lua aceste probe si mi-au spus ca nu mai sunt la politie ,ca sunt la parche! la parchet mi sda spus ca sunt la politie! deci cui trebuie sa ma adresez pt a intra in posesia acestos inscrisuri?
Cel mai recent răspuns: duscaandreea , utilizator 23:16, 2 Mai 2011
Nu trebuie sa dovediti cu dosarele de la Parchet , ci doar cu numerele de inregistrare si cu martori violentele reclamantului .Trebuie sa va luati avocat , sa depuneti la primul termen cerere reconventionala pentru a vi se incredinta dvs. minorul., Se va face ancheta sociala , cereti probe cu martori, acte si interogatoriu.
mi-am angajat un avocat si am depus cererea reconventionala dar el a facut intampinare si acum a ramas sa se pronunte in vedere la cererea reconventionala! numarul de inregistrare de unde il pot afla ca nu stiu? va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces divort ContSters74221 ContSters74221 stimati juristi! va rog sa ma ajutati cu explicatii despre un proces de divort in care eu am calitatea de parat.relatez mai jos evolutia procesului: in ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala in proces de divort xwa xwa V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu urmatoarea nelamurire: Sotul meu a intentat divort si a solicitat desfacerea casatoriei din vina ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor dovezi duscaandreea duscaandreea buna ziua! am si eu unele nelamuriri! va rog sa imi raspunde-ti si sa ma indrumati! reclamatile mele impotriva ex-ului meu din care rezulta ca m-a lovit , la ... (vezi toată discuția)