avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare titlu de proprietate

Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost refacut deoarece nu corespundea terenul cu masuratorile din cadastru) in care apare doar o persoana din cele 3.Incercand sa obtin un extras de carte funciara cei de la oficiul de cadastru mi-au spus ca nu imi pot primi dosarul deoarece exista diferenta intre certificatul de mostenitor si titlu de proprietate.Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:04, 3 Mai 2011
Vor cere si ceilalti emiterea titlului de proprietate pe suprafetele la care au dreptul.. Daca aveti cadastrul, se face dezmembrarea suprafetei- .si intabularea, odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)
Cadastru certificat de mostenitor dddgab dddgab Buna ziua. Am dobandit o casa la tara prin mostenire, acum 10 ani. Am aflat ca trebuie sa fac niste formalitati pentru inregistrare la cadastru. Ce ar trebui ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie comisie locala fond funciar Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua Vă rog frumos să ma ajutaţi cu modificările legislative care cică au intrat în vigoare de la 1.04.2011, prin care Comisia Locală de Fond ... (vezi toată discuția)