avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... admitere fac studenti straini
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

admitere fac studenti straini

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o persoana nascuta in Romania actualmente cu domiciliul in Italia ( are cetatenie dubla) care acum termina liceul acolo si vrea sa se inscrie la Fac de Medicina CJ trebuie sa sustina ex la fel ca si candidatii abs de liceu din Romania sau care sunt procedurile? Mentionez ca in Italia ex de bacalaureat este doar la sf lunii iunie.Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 12:25, 1 Mai 2011
Mai multe informatii puteti afla fie de pe site-ul Facultatii de Medicina si Farmacie din Cluj,fie dand un telefon la Secretariat pentru a vi se spune concret conditiile,procedura,documente necesare etc.

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2011
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate 2012 mihaelapana mihaelapana In legatura cu depunerea dosarului de admitere pentru invatamantul superior, am citit pe site-ul Facultatii de Horticultura Bucuresti ca actele necesare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolventi de liceu paula elena margalina paula elena margalina buna ziua. am terminat liceul anul acesta si din anumite conditii nu doresc sa merg la facultate decat anul viitor.anul acesta vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)