avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptia unei persoane majore
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptia unei persoane majore

Am o fetita de 29 de ani si a fost crescuta de sotul meu actual dar nu este tatal ei biologic ea purtind numele primului meu sot.Acum s-a casatorit(fata) dar actualul meu sot crescind-o de mica are o mare dorinta sa o adopte si sa-i poarte numele .aceeasi dorinta avind si fata mea.Cu amabilitate va intreb daca este posibil tinind cont ca tatal ei biologic n-ar fi de acord cu toate ca nu a contribuit niciodata cu nimic la cresterea ei ea fiindu-mi incredintata mie in urma divortului de acum 25 de ani.Va multumesc anticipat Cu respect Carmen
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 15:43, 1 Mai 2011
Buna ziua,adoptia unui adult nu necesita acordul tatalui biologic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încredinþare minor din afara cãsãtoriei Nykollette Nykollette Bună ziua. Mă numesc Mihaela şi am o fetiţă din afara căsătoriei în vârstă de 7 ani. Adică, am fost căsătorită cu tatăl biologic al minorei, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie al uni minor după divort Mni1992 Mni1992 Bună ziua am și eu o întrebare sunt divorțată de fostul soț de 4 ani, avem o fetita care acuma are 5 ani și as vrea sa o trec pe numele meu de fata sau ... (vezi toată discuția)
Recuperarea numelui real Valentina_Ivascu Valentina_Ivascu Buna ziua! Am un caz in familie de persoane care ar vrea sa isi recupereze numele adevarat de familie. Cum vine treaba asta? O femeie a fost casatorita un ... (vezi toată discuția)