O firma doreste sa caute locatii pentru deschiderea unor puncte de lucru (service-uri auto). Pentru acest lucru, poate contacta o firma de consultanta ptr afaceri si management, cod caen 7022 ??? Daca da, ce anume trebuie trecut la "Obiectul contractului"?
Codul CAEN 7022 nu este corect pentru desfasurarea activitatii descrise. Ceea ce spuneti Dvs. nu se incadreaza la consultanta, intra in profilul agentiilor imobiliare.
@atticus, multumesc pentru raspuns, dar tin sa te contrazic un pic. Pai firma respectiva, ma contacteaza pe mine, ca firma de consultanta pentru a`i infiinta un punct de lucru. Eu, ca firma de consultanta nu ma pot ocupa si de acest fapt: sa ii caut o locatie pentru punctul de lucru? Asta nu cred ca tine de profilul agentiilor imobiliare...De ce ? Pentru ca eu, ca firma de consultanta, pot chiar si negocia pentru un spatiu cu proprietarul in vederea incheierii sau cumpararii acelui spatiu, pe baza unui contract de prestari servicii incheiat intre mine si clientul meu. Gresesc cumva ?
Multumesc.
Consultanta nu este intermediere si nici invers - cred ca in aceasta privinta suntem la acelasi numitor.
Cu precizarea pe care ai facut-o, intr-adevar, odata ce firma iti solicita consultanta si servicii de intermediere (care cam tot acolo se incadreaza), aici intra multe.
Obiectul contractului il constituie identificarea si inregistrarea punctului de lucru.
Cum ti se pare?