avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt codurile CAEN din domeniul imobiliar, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt codurile CAEN din domeniul imobiliar, consultanta, constructii?

Sunt curios daca exista un cod CAEN sau mai multe care sa descrie activitatea de intermediere acte imobiliare. exemplu. vanzare/cumparare imobile (teren, apartament, casa), obtinere autorizatie constructie, intabulare, consultanta de specialitate in vederea obtineri actelor DTAC DTAD, CU etc.
Buna ziua! Cred ca trebuia sa puneti intrebarea in alta sectiune, care priveste Societatile comerciale. O parte din aceste activitati sunt regasite in sectiunea L „Tranzactii imobiliare” din Codul Caen, apoi 7021-7022. Ar intra aici si activitati juridice, care nu se mai autorizeaza la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermedieri sau consultanta ministru_ ministru_ Buna seara! Imi poate spune cineva daca intermedierile sunt considerate operatii de consultanta si management conform Codului Fiscal sau nu? Daca da imi poate ... (vezi toată discuția)
Contract de comision ptr intermediere vanzare fond de comert ralvintila ralvintila buna ziua, detin un PFA cu cod CAEN principal 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management; coduri secundare 7021, 6820, 6831, 6832; as ... (vezi toată discuția)
Documente necesare agentie imobiliara cosmin_maruta cosmin_maruta Buna ziua, Ma intereseaza sa deschid o agentie imobiliara . Pana in acest punct nu am gasit efectiv toate documentele care trebuie pregatite pentru a ... (vezi toată discuția)