avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru si intabulare

Bunica mea are un teren care este mai mic in suprafata decat in titlul de proprietate. As vrea sa fac cadastru si toate actele necesare. Poate fi pusa in posesia terenului care ii lipseste? Cum trebuie procedat sa fac cadastru si restul.....
Cel mai recent răspuns: loredanatenea , utilizator 17:59, 2 August 2011
Am si eu un caz asemanator. Bunica mea a decedat, s-a facut succesiunea, dar nu si iesirea din indiviziune. Unchiul si mama mea mi-au lasat in administrare un teren extravilan de 3300m. Cu timpul, vecinii s-au bagat din ambele parti si acum, dupa niste masuratori aproximative au mai ramas decat 2000m. Va rog, daca imi puteti spune, cum pot sa recuperez terenul pierdut si daca il pot cumpara. Pana acum, expertii cadastrali mi-au spus ca nu este convenabil sa cumpar acest teren pentru ca trebuie sa intocmesc schita cadastru pentru intreaga tarla, nu doar pentru parcela aflata in administrare, costurile fiind exagerat de mari. M-as multumi daca as reusi delimitarea intregului teren. Ce-i drept eu platesc impozit la Primarie pentru 3300, si nu pentru 2000 si mi se pare anormal ca vecinii sa se foloseasca abuziv de acest teren. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare dragv dragv Detin o casa de locuit cu teren aferent, am proces verbal de punere in posesie de la Primarie dar nu si Titlu de proprietate. As vrea sa mai construiesc o ... (vezi toată discuția)
Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)
Termen odificare titlu de proprietate popc popc Buna ziua, As dori sa aflu care este perioada maxima(zile/luni) in care Prefectura /Comisia Judeteana pentru aplicarea Fondului Funciar trebuie sa modifice ... (vezi toată discuția)