avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... acte inscriere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

acte inscriere inm

Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu acele copii certificate pentru conformitate de candidat.
In ce constau? Mai bine zis , ce trebuie scris ? si unde ?
Multumesc.
Am depus dosarul la Tribunalul Judeţean în a cărui rază teritorială am domiciliul (nu la judecătorie).
Am inteles, multumesc foarte mult.

Succes.

CONS
As avea o intrebare in legatura cu inscrierea, daca avem doar o adeverinta provizorie si nu diploma de licenta, trebuie sa depunem o copie legalizata sau originalul. In regulament scrie ca este necesara diploma de licenta in copie legalizata sau adeverinta provizorie.
Puteti sa depuneti adeverinta in original sau o copie legalizata.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nelamurire: adeverinta provizorie in original sau copie legalizata ? dansor.eu dansor.eu Am o intrebare referitoare la actele necesare pentru inscrierea la concursul de admitere la INM din acest an. La litera c) se cere diploma de licenta, in copie ... (vezi toată discuția)
Ce este copia certificata pentru conformitate? Florentina_A Florentina_A Pentru inscrierea la concursul de admitere in INM se cer urmatoarele: -certificatul de nastere, in copie certificata pentru conformitate; -actul de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)