avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Refuz acte firma insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Refuz acte firma insolventa

Buna ziua, Ma aflu in concediu de crestere al copilului, intre timp firma la care lucram a intrat in insolventa, firma care se ochupa de lichidare refuza sa-mi elibereze cartea de munca actele aditionale pe motiv ca nu au personal si ca nu poate sta cineva special pt mine sa caute in hartii.
Ce pot face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluci_b , utilizator 20:02, 3 Mai 2011
O cerere scrisa trimisa cu scrisoare cu valoare declarata. Este primul pas.
trebuie sa va adresati lichidatorului numit ca sa va elibereze cartea de munca
Si apoi sesizati si judecatorul sindic si solicitati sa dispuna prin incheiere ca lichidatorul sa intreprinda demersurile necesare in vederea inchiderii CIM si eliberarii carnetului de munca.
Multumesc de raspunsuri. Am vorbit direct cu lichidatorul care refuza sa-mi cvaute actele pe motiv ca nu aloca o persoana sa caute in hartiile firmei. A zis ca adeverinta imi da, dar sa-i dau eu extras de cont sa vada salariul pe care il primeam dar atat, CM sau actele aditionale nu le poate cauta.

O sa-i trimit cererea prin posta asa cum m-ati sfatuit vad ce raspuns imi da si apoi vad ce mai fac.

Va tin la curent.
Unde oare ar putea sa le caute??? #-o
Sa se deplaseze pana la ITM si sa ridice o copie de acolo sau... mergeti dvs si solicitati (e mai sigur asa).

PS Nu vrea sa efectueze nici un fel de operatiuni pentru ca nu castiga nici un ban asa apreciaza el.

Alte discuții în legătură

Recuperarea carnetului de munca lucretia_micu lucretia_micu Buna ziua. Am si eu o problema cu cartea de munca.In luna iulie 2010 mi-am dat demisia de la firma care lucram cu art 55b,di acea luna si pana acum cartea mea ... (vezi toată discuția)
Copie cm existenta la scanat anca55 anca55 Cum procedez daca vreau o copie dupa o carte de munca care este la scanat la Casa de pensii? Am dat-o la scanat prin iulie 2010 prin inspectorul de la ITM, ... (vezi toată discuția)
Itm amana eliberarea carnetului de munca catalinion84 catalinion84 Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema: -pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)