avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi pot face singura buletin?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi pot face singura buletin?

Părinții sunt plecați în Italia. Îmi pot face singură buletinul?
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 03:38, 3 Mai 2011
avand in vedere ca treb..trecuta o adresa de domiciliu in buletin treb sa mearga cu tine o pers care detine un imobil (bunica,unchi,etc)pt a te lua astfel in spatiu si sa -ti poti face buletin
Nu. Trebuie sa fii insotita de un parinte sau de o alta persoana majora desemnata de catre parinti/unul dintre parinti printr-o procura speciala autentificata la ambasada sau consulatul roman (sau la notar italian si apostilata de catre Ufficio Legalizazzioni din cadrul prefecturii de rezidenta, apoi tradusa si legalizata in Romania).
Mai multe info privind procedura obtinerii primei carti de identitate sunt disponibile la acest link: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire minori din italia in romania coryna_urziceanu coryna_urziceanu Buna ziua, Locuiesc in Italia si am o fetita de 11 ani care as dori sa o trimit in Romania cu o prietena,in luna iulie.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Acord pentru iesirea din tara a minorului alessandra2221 alessandra2221 buna ma numesc Alexandra...as avea si eu o intrebare...eu sunt plecata in Italia si as vrea sa imi aduc fetita la mine...problema este ca nu pot veni eu in ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea minorului in italia madalina883 madalina883 buna ziua eu ma numesc madalina si am 24 de ani stau impreuna cu un baiat albanez de 4 ani. anul acesta in martie am nascut un baiatel,care acuma are 3 ... (vezi toată discuția)