avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... notificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

notificare

de curand am primit o notificare de la cineva care a fost adus de alcineva sa lucreze pentru mine la societatea pe care o detineam. a cazut de pe schiela de la 2 metri sia spart osul de la calcailam ajutat cu banuti la doctor la asistente si pt el iam dus cu masina pe toti ai lui la vizite si inapoi acas si el dupa circa 6 luni ma suna sa imi zica de notificare. in respectiva notificare scrie ca vrea sa ne intelegem pe cale amiabila sa nu dea societatea pe care o detineal in judecata. zice ca notificarea este trimisa de avocatul lui dar nu are nici o parafa sau stampila ce parere aveti ??
este santaj X-(

Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:37, 2 Mai 2011
Daca va "ameninta" ca va da in judecata, nu este santaj.
Ar fi fost daca v-ar fi amenintat cu altceva, de ex. ca dezvaluie informatii compromitatoare sau pt a dobandi un folos injust. Or, folosul este just.

Incercati sa va intelegeti amiabil.
Puteti sa va intelegeti folosind procedura medierii in cond. legii 192/2006 in prezenta unui mediator autorizat pe care-l puteti gasi in Tabloul mediatorilor. Intelegerea d-voastra se va putea consfinti intr-un acord de mediere. Puteti beneficia si de o sedinta de informare gratuita in cond. legii pentru a putea vedea ce optiuni aveti si ce cale veti alege.
chiar daca notificarea nu este stampilata de un avocat??
a fost trimisa ca o simpla scrisoare
Cu stampila, fara stampila, este o invitatie la o intelegere amiabila.
Puteti apela la un mediator sau puteti trimite avocatul dvs. sa discute cu avocatul persoanei respective.
Dar daca spuneti ca a fost adus de altcineva sa lucreze la dvs., era angajatul societatii respective sau al dvs.? Ati subcontractat cu cel care l-a adus? Intelegem ca e vorba de antepriza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj pensie alimentara Catalin0688 Catalin0688 Buna ziua. Am divortat de aproximativ 7 luni pe cale amiabila. Am convenit cu fosta sotie ca pensia alimentara pe care urmeaza sa o platesc este de 25 % din ... (vezi toată discuția)
Fotografiere fara aprobarea persoanei fotografiate mirceapetre mirceapetre Cum se poate face o reclamatie daca cineva iti face o fotografie fara aprobare si te ameninta ca o foloseste in alte scopuri decat cele corecte. (vezi toată discuția)
Santaj GiorgianaIsabela GiorgianaIsabela Buna ziua . Am o problema in privinta unui prieten . Ma santajeaza cu niste videoclip-uri si niste poze , pe care i le-am trimis eu , ce pot face in privinta ... (vezi toată discuția)