avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Valoare teren in apropierea cetatii Rupea
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Valoare teren in apropierea cetatii Rupea

daca are idee cineva,in vecunatatea cetatii rupea cit este mp de teren, in vederea evaluari .Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lungu nicolae , utilizator 13:58, 6 Iunie 2011
Valoarea este data de raportul cerere-oferta... Nefiind oferte in zona este greu de estimat o valoare fiindcă practic nu exista comparabile de piața,,,,oricum in acea zona valoarea este foarte mica!
pina acum nu a interesat pe nimeni,acum cu restaurarea cetatii,si cu inceperea de constructii a penciunilor,sigur oferta va aparea si valoarea terenului sint convins ca va creste
V-am spus ...pana nu exista cerere pentru un bun valoarea acestuia nu are cum sa creasca....practic un bun pentru care nu exista cerere este NEVANDABIL~!B-)
cerere este,dar nu vinde nimeni pentru ca se asteapta sa urce pretul,eu am avut oferta pe terenul meu,nu l-am vindut pentru ca astept sa se termine restaurarea cetatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subevaluare anrp Chelaru Adrian Chelaru Adrian Stimate domnule mediator, S-a evaluat o locuinta compusa din, (citez din contractul de v-c pe Legea 112/1195) : una camera (parchet in stare ... (vezi toată discuția)
Raport expertiza tehnica "eronata?!" om32 om32 Buna ziua! Intrun proces de partaj s-a cerut raport de expertiza tehnica asupra unui imobil , casa situata pe o suprafata de teren de 2000 mp.respectiv ... (vezi toată discuția)
Pentru evaluatori -- scadere datorata crizei pentru un teren intravilan nekrous nekrous Buna ziua, Daca evaluez acum un teren intravilan, in \'zona 2\', cu utilitati, acces, regim de constructie fara limitari, intr-un municipiu de 100.000 ... (vezi toată discuția)