avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

Dupa CCC de pana la 2 ani, la reintoarcerea la serviciu am fost "fortata" sa iau decizia de a renunta la post si de a ma angaja in alta parte. La noul loc de munca am incheiat un CIM pe perioada determinata de 6 luni. Daca CIM nu se va prelungi am dreptul la somaj?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua si Hristos a inviat! Sunt in concediu de CC (2 ani) care imi expira in cateva luni. Angajatorul deja m-a anuntat ca postul meu s-a desfiintat. ... (vezi toată discuția)
Dupa noul cod al muncii, concediere la intoarcerea din concediu copil adrian007 adrian007 Buna ziua, Sotia mea tocmai termina concediul de 2 ani si urma sa se intoarca la munca insa a fost informata ca nu mai au nevoie de inca un om si ca o vor ... (vezi toată discuția)
Inceperea serviciului dupa concediu de crestere copil uaurelya uaurelya buna ziua, am si eu mai multe intrebari daca ma poate ajuta cineva va rog frumos: -sunt in concediu pt crestere copiltimp de 2 ani (din care mai am2 ... (vezi toată discuția)