avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract prestari servicii cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract prestari servicii cu titlu gratuit

Buna ziua ! Am fost castigatoarea unui concurs de stocare celule stem pt.o perioada de 18 ani si vreau sa va intreb daca notiunea de "contract gratuit de prestari servicii privind procesarea sangelui din cordonul ombilical si stocare in conditii de criogenie a celulelor stem " este corecta in conditiile in care se mentioneaza ca , kitul de prelevare va fi achitat de mine .
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:39, 2 Mai 2011
In principiu serviciul este gratuit chiar daca bunurile utilizate devin proprietatea partilor pe baza de contributie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva servicii medicale Oana Dobre Oana Dobre Bună ziua. Dacă pe factura emisa pentru plata anuala a celulelor stem apare la explicații: servicii medicale Stem recoltare și stocare se aplica TVA de 19 ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract celule stem (firma este anchetata penal) sflori13 sflori13 Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie dificila si, aparent fara iesire. Anul trecut am semnat un contract de recoltare si depozitare celule stem din cordonul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina ... Sabina26 Sabina26 Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina maria. sunt menționate urmatoarele in punctele destinate încetării contractului:-In cazul ... (vezi toată discuția)