avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala - amenda radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala - amenda radar

Am depus o contestatie la PV de contraventie, am primit citatie pentru FOND, pot sa vad dosarul depus de IJP inainte de data stabilita citata? Pot sa cer un avocat inainte?
Cel mai recent răspuns: ContSters196414 , utilizator 14:00, 5 Mai 2011
De asta vreau sa vad dosarul si cu manualul de utilizare a aparatului radar.
Daca n-au specificat seria cinemometrului (obisnuieste-te sa-i zici asa radarului !), ai sanse, chiar mari ! Totul e cum iti prezinti ,,marfa'' !
Vezi daca te ajuta :
www.avocatnet.ro/content/for...
Despre @godspeed e vorba.
Scrie-i mesaj privat, e relativ accesibila si binevoitoare.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie radar the_power_25xxxx the_power_25xxxx am contestat o amenda de radar. Procesul e pe 24 februarie. Am inteles ca pot sa ma duc la judecatorie , mai exact la arhiva si sa vad ce probe s-au adus la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva pv respinsa Alirox Alirox As dori sa ma lamuriti, daca se poate intr-o privinta. In urma cu aprox 6 luni mi s-a suspendat carnetul pt depasirea vitezei in localitate. La intrarea in ... (vezi toată discuția)
Instanta poate refuza la primul termen desemnarea unui aparator ... gigione01 gigione01 Instanta poate refuza la primul termen desemnarea unui aparator din oficiu! Proces penal,accident auto,culpa comuna inculpatul a solicitat desemnarea unui ... (vezi toată discuția)