avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie asociat unic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie asociat unic

Sunt insarcinata in 8 luni, angajata cu norma intreaga intr-o societate si asociat unic la propria firma, doresc sa mi se ia in calcul si venitul din indemnizatia de asociat unic.
Dupa legea 263/2010 contractul cu casa de pensii nu mai este obligatoriu.
As dori sa aflu ce contributii platesc in afara impozitului de 16 % ptr. indemnizatia de asociat unic. O pot lua esalonat timp de trei luni? Ce documente prezint acum agentiei de prestatii sociale avand in vedere ca desfasuratorul de la casa de pensii nu ma mai ajuta nefiind obligatoriu? Le-am pus si lor aceasta intrebare si mi-au raspuns ca sunt primul caz de acest gen si nici ei nu stiu.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit indemnizatie asociat unic aida1 aida1 Asociatul unic (SRL ) a incheiat declaratie de asigurare cu Casa de Pensii si plateste 31,3% din venitul asigurat ( 318 lei) , respectiv suma de 100 ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca inutil inutil Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma sprijini in ceea ce priveste perioadele care se iau in calcul la stabilirea vechimii in munca, pentru a se ai sa imi ... (vezi toată discuția)
Plati buget administrator firma MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Administratorul unei firme ,ptr a-i merge cartea de munca ce tb sa plateasca la buget? (vezi toată discuția)