avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca cu acordul partilor

Dupa noul cod al muncii ,care este articolul pentru incetarea contractului cu acordul partilor? multumesc:D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 2 Mai 2011
Tot 55 b.
marcuionel a scris:

Dupa noul cod al muncii ,care este articolul pentru incetarea contractului cu acordul partilor? multumesc:D

Cand va apare un Nou cCd al muncii , atunci poate se va schimba temeiul de drept al incetarii c.i.m. cu acordul partilor ... pana atunci baza legala o constituie tot art.55 lit.b C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 55 b cu preaviz? cporanc cporanc Am facut cerere pt incetarea contractului de munca cu art 55 lit.b, dar am folosit si termenul de preaviz referitor la cate zile mai lucrez acolo.NU am folosit ... (vezi toată discuția)
Convocare xperyence xperyence Buna ziua, Va rog sa imi transmiteti opinia dvoastra in legatura cu urmatoarele. Am luat decizia de a pleca din cadrul firmei in care am lucrat iar ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract prin acordul partilor pe motiv absente nemotivate Anamariadana Anamariadana Bună ziua ! Am fost angajata 2 saptamani la o firma dar din motive care nu mi au permis nu am ajuns la munca și am hotărât de comun acord sa încheiem ... (vezi toată discuția)