avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii

Buna ziua.
Pot sa inchei pentru aceeas persoana 2 contracte de munca ,pentru 2 functii diferite,darl a acelas angajator?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 14:35, 2 Mai 2011
Nu "dubiile" mele constituie o problema ci felul in care ar prinde explicatiile la un eventual control.
Avand in vedere ca ne referim la SSM, situatia e un pic mai complicata ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu timp integral de munca la 2 firme ContSters81656 ContSters81656 Avand in vedere prevederile Legislatiei SSM care prevad ca lucratorul desemnat SSM poate fi angajat doar cu norma intreaga, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca/ore de munca legal Roxana Popa Roxana Popa Buna ziua,daca detin un srl-d,la care sunt administrator,pot sa inchei un contract cu norma intreaga,ca si angajat, la alta societate? Dar sa am in acelasi ... (vezi toată discuția)
O persoana poate avea un job full time si 2 joburi part time? kult21 kult21 Buna ziua, As vrea sa stiu daca o persoana poate sa lucreze la 3 angajatori diferiti avand la un angajator un job full time de 8h/zi si la alti 2 angajatori ... (vezi toată discuția)