avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot sa iau copiii???????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot sa iau copiii???????

Acum 9 ani am bagat divort.Nu am avut pretentia de la el sa imi plateasca pensia alimentara sau cheltuieli de judecata.In hotararea judecatoreasca in care s-a pronuntat divortul,nu e specificat nimic precum ca el,fostul sot ar avea vreun drept asupra copiilor,nu are stabilit nici macar un program dr vizita,instanta mi-a incredintat mie copiii si atat.Acum un copil are17 ani si altul 15 ani.Pot pleca cu copiii in italia?am nevoie de semnatura tatalui?Le pot face pasaport copiilor ca sa putem pleca in Italia?e posibil?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:01, 2 Mai 2011
legalizati sentinta cu mentiunea definitiva si irevocabila si puteti pleca cu cei 2 copii fara acordul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! Eu am divortat in anul 2004 de sotul meu, dar am obtinut custodia definitiva a fetitei mele in varsta de 13 ani, Hotararea de divort fiind ... (vezi toată discuția)
Vreau sa_mi iau copii in italia ContSters140523 ContSters140523 SUNT DIVORTATA DE 4 ani,copii sunt in incredintarea mea,printro hotarare definitiva si irevocabila...el nu a platit niciodata o pensie alimentara....de un an ... (vezi toată discuția)
Buna ziua laura-maria laura-maria as vrea sa stiu de ce acte am nevoie ptr al aduce pe fiul meu ,in varsta de trei ani si jumatate , in italia. mentionez ca sunt divortata de tatal lui si ca ... (vezi toată discuția)