avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoanele fara venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoanele fara venit

Cum poate trai decent, o persoana care nu mai are servici si nu beneficiaza de somaj, in conditiile in care, in familie exista decat un singur salariat, iar familia este compusa din 4 membri? Posibilitatile de angajare sunt minime la varsta de 44 de ani, iar alte surse de intretinere nu exista, adica nu avem pe nimeni "La tara". Am citit legile cu privire la venitul minim garantat si legea somajului si nu am vazut nicio solutie. Poate cineva sa-mi explice si mie ce am de facut , avand in vedere ca in tara asta nu se gandeste nimeni decat la rromi, la cei cu handicap si la cei singuri.
Cel mai recent răspuns: blajanul , utilizator 16:31, 2 Mai 2011
Incercati la primarie pentru venitul minim garantat. Sau poate gasiti ceva ca zilier.
Venitul minim garantat cade din start din cauza posesiei unui autoturism, iar ca zilier, la oras, pentru o femeie ( pentru ca era vorba de sotie).........No coment!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se descurca cei fara loc de munca in romania? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Analizand situatia economica grea din Romania, lipsa locurilor de munca, cresterea preturilor si chiar mai mult... scaderea salariilor mi-a incoltit ... (vezi toată discuția)
Retragerea ajutorului social trifan1985 trifan1985 parintii mei sunt de la tara,au beneficiat de ajutor social pana acum o luna,insa acum primarul i a scos de la ajutor social.parintii mei nu au nici un venit, ... (vezi toată discuția)
Pentru obtinerea cetateniei romane cat trebuie sa fie salariul minim net? Aschera Aschera Salut! Sunt cetatean moldovean, casatorita cu cetatean roman, am rezidenta permanenta in Romania ca membru de familie de 4 ani si jumatate. In curand voi ... (vezi toată discuția)