avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bilet la ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bilet la ordin

in anul 2010 a venit la mine disperat un asa zis prieten sai imprumut societatea cu 50000roni mia dat un bilet la 0rdin ca sasi procure materiale necesare procesului de productie scadent la 30 zile ma rugat sa nu depun in banca si sal mai pasuiesc si tot asa pana in prezent cand nu mai raspunde la telefon si am aflat ca societatea este in lichidare judiciara. are multe datorii si nu cred ca la masa credala am sa iau ceva ma intereseaza latura paenala pt emitere de ordin de plata fara acoperire iar banii luati ches nu ia evidentiat in actele contabile.daca nu este prea tarziu ce as mai putea sa fac va multumesc

Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 16:17, 2 Mai 2011
Faceti o plingere la politie , poate dumnealor ar demara ceva cercetari : desi nu vad in acest ce a-ti mai putea sa faceti :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil total3r total3r am imprumutat un bun prieten cu o suma de bani care a zis ca ii foloseste in societate pt care mia dat un bilet la ordin scadent la 30 zile moment in care na ... (vezi toată discuția)
Imprumut acordat in baza unui bilet la ordin avalizat eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am imprumutat o societate cu o suma de bani, drept garantie mi-a lasat un bilet la ordin avalizat, la termenul scadent nu mi-a restituit banii, am ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis de o firma care a fost inchisa carami carami Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)